онлайн маркетинг

Защо е важен маркетингът?

За да бъде успешен бизнесът има нужда от клиенти, които да останат доволни. Именно това е ролята на маркетинга. Маркетингът отговаря за намирането и разрешаването на проблем, който хората изпитват. Той също така отговаря за промотирането на бизнеса, така че клиентите да бъдат привлечени. Дигиталната средата е прекрасна възможност за това, защото потребителите прекарват все повече време онлайн.Какво ще правим в този модул?

В модула всички участници ще могат да разберат: 

1) Какво представлява маркетингът? 

2) Какви са различни професии в сферата? 

3) Какви са нужните умения за всяка професия? 

4) Основно обучение въведение „Онлайн маркетинг и реклама“


За кого е подходящ този модул?

Модулът е подходящ за всеки човек с интерес да научи нещо ново, който е отговорен и желае да се развива. В самия модел, всеки участник би разбрал дали маркетингът е нещо, което би било интересно за него и дали желае да се развива в тази сфера.

Слав Славчев
Слав Славчев, CEO & Marketing Manager @ Market-in Digital

За лектора

Моята мечта винаги е била да развия собствен бизнес. Постигнах я на 23 години, когато вече успешно имам 2 развити собствени бизнеса от нулата без външни инвестиции.  До 23 годишна възраст също така съм работил за Гугъл Дигитален Гараж, достигнал съм над 500 милиона души в целия свят с рекламни кампании и съм консултирал над 400 бизнеса.  Професионално имам допир с много брандове, от които едни от най-големите заведения и нощни клубове в България, вериги аптеки и автосервизи както и с L’Oreal Professionnel Paris, книгата на Николета Лозанова и още много други проекти в България, Европа и САЩ.