full stack

Защо е важен този модул?

В днешно време, сайтовете са навсякъде около нас. Тяхното създаване е ключово умение. Обикновено един сайт се състои от визаулна част, известна като фронтенд и логика на сайта / функционалности – известна като бекенд. По време на модула ще направим уеб приложение използвайки както бекенд (node.js), така и фронтенд (react).


Какво ще правим в този модул?

 Ще направим едно приложение, използвайки react.js за създаването на самия сайт и node.js за създаването на сървъра, ще има базови функционалности като създаване на блог, харесване и коментиране. Ще се опитаме да стилизираме уеб страницата, така че да е в приличен и хубав вид и ако остане време ще интегрираме и Login/Register автентикация, използвайки JWT token.


За кого е предназначен този модул?

За хора, които имат основни познания по програмиране и са писали програми с променливи, условни конструкции, цикли и методи. И също така имат базови познания по HTML, CSS и JavaScript.

Ахмет Ахмедов
Ахмет Ахмедов, front-end developer @ C317 Tech

За лектора

Имам 2 години опит като Blockchain Developer, запалих се по време на стажа ми, където изучавахме тази технология и осъзнах колко е уникална. В момента работя като front-end програмист с Vue в компанията C317 Tech. Хоби: фитнес и волейбол.